Βαλμπουενά: «Ζω για το ποδόσφαιρο και το λατρεύω»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου, το «χρυσό» γκολ που πέτυχε, αλλά και τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο.
Πολύ χαρούμενος μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο δήλωσε ο «χρυσός σκόρερ» των ερυθρόλευκων, Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη λατρεία του για το ποδόσφαιρο, όσο και στο επερχόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Αταλάντα.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών τόνισε πως το πάθος του είναι αυτό που τον κρατάει σε φόρμα, ενώ μίλησε και για την αποθέωση που λαμβάνει αποθέωση από τον κόσμο αλλά και από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου άσου στην Cosmote TV:
Για την αποθέωση από προπονητή και κόσμο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».
Για το μυστικό του: «Αυτό που με κρατάει σε φόρμα είναι το πάθος μου. Ζω για το ποδόσφαιρο και το λατρεύω. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παίρνω ευτυχία από αυτό. Θέλω να βοηθάω τους νεότερους. Αυτό που δίνει ώθηση είναι το πάθος για το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτάσω στην κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Η περισσότερη δουλειά είναι αόρατη και γίνεται έξω από το γήπεδο. Είναι να τρώω σωστά και να ζω σωστά».
Για την Αταλάντα: «Οι νίκες μας δίνουν δύναμη μας τονώνουν το ηθικό. Το παιχνίδι με την Αταλάντα είναι δύσκολο και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Η Αταλάντα είναι καλή ομάδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι γιατί στο γήπεδο ματς θα είμαστε πιο δυνατοί. Περιμένουμε και την επιστροφή του κόσμου μας γιατί θα μας δώσει ενεργεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα τα δώσουμε όλα με την Αταλάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη».
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Στην Άστον Βίλα ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ Άλισον!
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442