
Τερζής: «Αξίζαμε την νίκη»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ο προπονητής του Άρη.
Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τόλης Τερζής. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να κερδίσει, καθώς είχε πιο «καθαρές» ευκαιρίες από τον αντίπαλο του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για το παιχνίδι: «Θέλαμε πολύ τη νίκη για να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας θέση. Αν έπρεπε κάποια ομάδα να κερδίσει, ήταν η δικιά μας. Αξίζαμε τη νίκη και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από την αντίπαλο. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ δεν είχε τελική στην εστία μας».
Για την ψυχολογία των παικτών του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Όλη την εβδομάδα ήταν πολύ καλά και ψυχολογικά, Περιμένουμε το επόμενο ματς, αυτό που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε το τρία στα τρία. Να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς και να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή το -6 αλλά το αγωνιστικό κομμάτι».
- Καμία σχέση ο ορισμός του Ευαγγέλου με τα ντέρμπι της Super League
- Τέμπη: Αντιδράσεις μετά από οριστική παύση δίωξης κατηγορουμένου λόγω θανάτου
- Ένας αιώνας σε κίνηση: Η Shell στην Ελλάδα μέσα από τη ματιά του Βασίλη Κεκάτου
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των τριών συλληφθέντων – Αφέθηκαν ελεύθεροι
- Μαρτίνεθ για Αταμάν: «Ακόμη κι αν έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί για να μας κερδίσουν»
- Βλάχος για Σκέρτσο και «αρχοντόπουλα»: Όταν κάνεις πολιτική από το γραφείο κινδυνεύεις να κάνεις λάθη
