Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό κατάστημα ρούχων στις Σέρρες. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα μπήκε στο κατάστημα και… αφόδευσε στο δοκιμαστήριο!
Το συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η δημοτική σύμβουλος Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Μου το είπε αυθόρμητα η κοπέλα στο Ταμείο κεντρικού Καταστήματος ρούχων των Σερρών, ζητώντας την γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει! Κυρία -λέει- της πόλης μας, μπήκε το περασμένο Σάββατο στο παραβάν του δοκιμαστηρίου και …αφόδευσε! Το μαγαζί είχε πελάτες αλλά δεν την πείραξε!
Την πράξη της εντόπισε άμεσα πωλήτρια του καταστήματος ύστερα από υπόδειξη άλλου πελάτη, αμφότεροι σοκαρισμένοι! Τρέχοντας την πρόλαβε στον δρόμο έξω από το μαγαζί. Η απάντησή της ήταν: “Καθαρίστε τα” και απομακρύνθηκε… ησύχως!
Η φάση είναι καταγεγραμμένη από την κάμερα του καταστήματος, ενώ πελάτες που γνώριζαν την “δράστιδα”, έδωσαν πληροφορίες για την επαγγελματική της ιδιότητα στους καταστηματάρχες!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας