Ο αρχηγός Κουτσαβάκη πήρε το μέλι δίχως να ενημερώσει τους υπολοίπους στη Φάρμα και η κίνηση αυτή εξόργισε τους πάντες αλλά κυρίως την Σάσα Μπάστα η οποία και δεν θέλησε να ακούσει καμία δικαιολογία για την πράξη του και γενικώς του τα έχει μαζεμένα.
«Αλήθεια τώρα μας κοροϊδεύεις; Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας! Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας, ρε φίλε! Αλήθεια να σου πω κάτι; Υποτιμάς τη νοημοσύνη μας και νομίζεις πως είσαι ευφυέστατος, που είναι ένα σκ…ο! Είσαι ένα σκ…ο ρε μαλ…α! Η ζωή σου όλη είναι ένα βράδυ μου! Μην τρελαίνεσαι» φώναξε σε έντονο ύφος η Σάσα Μπάστα.
«Τους πηγαίνω γκολ αυτοί; Σέντρα εμείς! Το πηγαίνω έτσι το έργο» παραδέχθηκε έξαλλος ο Κουτσαβάκης για την δική του παραμονή στην Φάρμα.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.