
Χανιά: Στο νοσοκομείο 20χρονος μετά από τροχαίο
Εκτός κινδύνου η κατάσταση της υγείας του
Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένας νεαρός 20 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Πιθάρι, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα.
Το τροχαίο ατύχημα, συνέβη όταν δυο αυτοκίνητα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 20χρονος οδηγός του ενός οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κατάσταση της υγείας του νεαρού οδηγού είναι εκτός κινδύνου.
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα
- Κασσελάκης: Θα αποσυρθεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή το κόμμα του – «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»
- Κρήτη: 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Αεροδιακομιδή του στην Αθήνα

