Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος δικυκλιστής στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας.
Σύμφωνα με το LamiaReport ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία. Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, στο ύψος του πρώην εργοστασίου “Soulis”, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας.
Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε μέσα στο οδόστρωμα, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.
Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου.
Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τη θανατηφόρα εκτροπή διενεργεί το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.