Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καστοριά: Άνδρας παρενόχλησε μαθήτριες και συνελήφθη

Καστοριά: Άνδρας παρενόχλησε μαθήτριες και συνελήφθη

Το περιστατικό έγινε κοντά σε φροντιστήριο στην Καστοριά.

Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης καταγράφηκε, αυτή τη φορά στην Καστοριά. Δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ΄Γυμνασίου, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν παρενόχληση από ενήλικο άνδρα, την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, περίπου στις 18:00 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και έγινε γνωστό από την τοπική ιστοσελίδα mpetskas.com.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο μαθήτριες ήταν καθ’ οδόν για το φροντιστήριο, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, όταν ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών τους «έκοψε» τον δρόμο με το αυτοκίνητό του, άνοιξε το παράθυρο και τις παρενόχλησε λεκτικά, με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από τη μια μαθήτρια φωτογραφίες της και τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου.

Πώς αντέδρασαν οι μαθήτριες

Αντιδρώντας με ψυχραιμία, η μία από τις δύο μαθήτριες φωτογράφισε με το κινητό της το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας του άνδρα και τηλεφώνησε στη μητέρα της, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία.

Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι φωτογραφήθηκε από την κοπέλα, έβρισε τις μαθήτριες. Στη συνέχεια τα δύο κορίτσια, τρομαγμένα, έφτασαν στο φροντιστήριο κι ενημέρωσαν τους καθηγητές τους για το περιστατικό, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, για να ενημερωθούν ότι είχε γίνει ήδη προσαγωγή του υπόπτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δεν ήταν άγνωστος, καθώς και άλλοι μαθητές του φροντιστηρίου ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά και σε άλλες περιπτώσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024