Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: «Μακάρι να έρθει η στιγμή να πούμε και για το #metoo στην τηλεόραση»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μακάρι να έρθει η στιγμή να πούμε και για το #metoo στην τηλεόραση»

Η παρουσιάστρια μίλησε για το κίνημα και είπε πολλά.

Στο εργασιακό bullying και στο #metoo αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια του «Χαμογέλα και Πάλι», με αφορμή τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και η παρουσιάστρια σχολίασε σχετικά:

«Εγώ νομίζω ότι αν δεν είχα υποστεί το εργασιακό bullying που έχω υποστεί, θα είχα σταματήσει πάρα πολύ νωρίς. Πριν 20 χρόνια που ξεκινήσαμε εμείς σαν δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν και η μέθοδος, αυτονόητο. Τότε έλεγες “έτσι θα είναι, αφού δεν μιλάει ούτε ο διπλανός, ούτε ο παραδιπλανός”. Είναι πολύ διαφορετικά, η γραμμή της πίεσης της δουλειάς που περνάει στο εργασιακό bullying με τη σεξουαλική παρενόχληση και τους βιασμούς ή την παιδεραστία»

Και πρόσθεσε: «Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύς κόσμος έχει μαζευτεί. Και άνθρωποι που και στη δική μας δουλειά… Γιατί συνέχεια λέει ο κόσμος “για την τηλεόραση δεν θα πείτε;”. Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα πούμε, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε εμείς, πρέπει να το πουν τα πραγματικά θύματα».

«Έχουν αλλάξει στάση οι άνθρωποι που μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ γνωστοί στο χώρο μας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους συνεργάτες τους και σε όσους είναι κάτω από αυτούς. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, και αν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024