Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυρτώ Αλικάκη: Η «Αναστασία» είναι μία ευλογία στη ζωή μου

Μυρτώ Αλικάκη: Η «Αναστασία» είναι μία ευλογία στη ζωή μου

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που σημάδεψε την καριέρα της και κάνει αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την Μυρτώ Αλικάκη στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο «Τι Λες Τώρα!» πως είναι μοναχοπαίδι και πάντα ήθελε να έχει αδέρφια. Μάλιστα, όταν ήταν πέντε χρονών χάθηκε στον τοκετό ένα μωρό που περίμενε η οικογένειά της κι αυτό ήταν καθοριστικό στην απόφασή της να μην κάνει μόνο ένα παιδί.

Η ίδια πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δύο Αδελφές», ένα έργο που το χαρακτήρισε ωμό: «Είμαστε δύο σώματα τα οποία μάχονται με όλα τα όπλα που διαθέτουν. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει», είπε.

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου, δήλωσε πως υπάρχει μία μερίδα του κοινού που ανέκαθεν έβλεπε καχύποπτα τους ηθοποιούς.

«Πάντα υπάρχει κάποιος κόσμος που πιστεύει ότι οι ηθοποιοί είναι θεατρίνοι, εξώλης και προώλης. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αυτό το κοινό. Πολύς κόσμος πιστεύω έχει σταθεί στο θάρρος που βρήκαν οι άνθρωποι να μιλήσουν και να εκτεθούν», σημείωσε.

Με τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη να πλησιάζουν, η ηθοποιός δήλωσε πως αν και δεν παρακολουθεί την επικαιρότητα, θα ενημερωθεί για το τι συμβαίνει.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για όσα έχουν πράξει. Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που ευχαριστιέται με δικαστικά θέματα, τον πόνο των ανθρώπων, των θυμάτων και των θυτών», είπε.

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Λαγούτη είναι από εκείνα τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω περήφανη και για τους δύο μας. Θέλουμε να κάνουμε παρέα, πλέον έχουμε κατακτήσει κάτι το οποίο δεν αλλάζει για κανένα λόγο», τόνισε.

Επίσης, δήλωσε πως ήταν ανέκαθεν προσγειωμένος άνθρωπος και της αρέσει η απλή ζωή, όχι η χλιδή και η δόξα.

«Η “Αναστασία” είναι μία ευλογία στη ζωή μου, μία αδιανόητη τύχη. Ακόμα και η δυσκολία που μου προκάλεσε η αναγνωρισιμότητα ήταν ευλογία, γιατί από νωρίς διαπραγματεύτηκα πέντε βασικά πράγματα και ξεμπέρδεψα», δήλωσε για τη θρυλική σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024