
Γιοβάνοβιτς: «Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος»
Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως ο τρόπος που το τριφύλι χάνει τα ματς είναι απίστευτος.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ένα αποτέλεσμα που κάνει την συνέχεια αρκετά δύσκολη για τους «πράσινους» όσον αφορά την είσοδο τους στα play off.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμανίστηκε αρκετά απογοήτευμενος, τονίζοντας πως ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός χάνει τα ματς είναι απίστευτος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα καλό ματς, σε ένα καλό στάδιο με ωραία ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα ματς όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις. Το γκολ μπορεί να άλλαξε λίγο τις ισορροπίες όσον αφορά την ηρεμία, αλλά και πάλι, όσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος.
Ξέρετε πολλές φορές όταν ολοκληρώνονται οι επιθέσεις πρέπει να υπάρχει συνεργασία των παικτών, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά οι συνεργασία δεν ήταν καλές. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο 2ο μέρος, ήταν μία ομάδα που πάλεψε πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ψυχραιμία από οτι είχαμε.»
- ΔΕΘ: Έρχεται παράταση μέτρων στήριξης
- Βγάζει νύχια το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά, χωρίς απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματά του για υποκλοπές
- Οι Misty Route μιλούν για την αδικία και τη φωνή των «ανήσυχων πνευμάτων»
- Ερωτική vs φιλική απόρριψη: Τι πονάει περισσότερο;
- Εργασία: Γιατί τα 28 είναι η πιο κρίσιμη ηλικία για τις γυναίκες
- «Κανένα έλεος»: Η ηθική του πολεμιστή κυριαρχεί και το φάντασμα του φασισμού πλανάται πάνω από τις ΗΠΑ






