Τραγική κατάληξη είχε για 82χρονο το κυνήγι αγριογούρουνου, σε δασική έκταση στον Λιθότοπο Σερρών. Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 7.30 το πρωί, όταν δέχθηκε πυρά από καραμπίνα άλλου κυνηγού, νομίζοντας ότι είναι θήραμα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 82χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από την εξέτασή του, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.
Συνέλαβαν 70χρονο
Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 70χρονο και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος κυνηγούσε μόνος του στην περιοχή, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος με παρέα άλλα τέσσερα άτομα.
Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας Σερρών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).