Επιχείρηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό δύο μοτοσικλετιστών σε ορεινή περιοχή του Μεσοβούνου Κοζάνης.
Οι μοτοσικλετιστές είναι καλά στην υγεία τους και ζήτησαν τη βοήθεια των σωστικών ομάδων, όταν οι μηχανές τους κόλλησαν στα χιόνια, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν.
Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, από την Πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαΐδας και το ειδικό ερπυστριοφόρο της πυροσβεστικής Κοζάνης, ενώ συνδράμει και ο Δήμος Εορδαίας.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας