Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κύρτσος: Σφήνα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Γιώργος Κύρτσος: Σφήνα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

«Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη»

Τη διαγραφή Κύρτσου σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ελληνική κυβέρνηση για καθεστώς τύπου Όρμπαν καθώς όπως σημείωσε η Κουμουνδούρου ο Γιώργος Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά και κινδυνεύει να χάσει κονδύλια της ΕΕ για καταπάτηση του κράτους δικαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Κύρτσο για την αυτονόητη κριτική που ασκεί εδώ και έναν χρόνο για την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας και τις εκατόμβες νεκρών, για το επιτελικό χάος στην αντιμετώπιση κρίσεων και για την καταστροφική πολιτική του στην οικονομία με τα ρεκόρ ακρίβειας.

»Το έκανε όμως σήμερα που τόλμησε να επισημάνει πως η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει κοινοτικά κονδύλια για καταπάτηση του κράτους δικαίου, όπως συνέβη με την Ουγγαρία και την Πολωνία, με αφορμή τις διώξεις σε δημοσιογράφους και δικαστικούς για το σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε επίσης – Γιώργος Κύρτσος: Πολιτική λύτρωση η διαγραφή μου από τη Νέα Δημοκρατία

»Ο κ. Κύρτσος είπε απλά αυτό που όλη η Ευρώπη συζητά για το καθεστώς Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζει πως με τη διαγραφή του θα συνεχιστεί η ομερτά. Δυστυχώς για τον ίδιον, τα κατορθώματά του, που μετατρέπουν την Ελληνική Δημοκρατία σε καθεστώς τύπου Όρμπαν, απασχολούν πλέον την Ευρώπη και τους θεσμούς της».

Η αναφορά πάντως που έκανε ο Γιώργος Κύρτσος για τις δύο διαγραφές στη ζωή του μία από τη ΝΔ σήμερα και μία από το ΚΚΕ στη δεκαετία του 1970 δεν έμεινε αναπάντητη από τον Περισσό.

«Κατανοούμε την πικρία του κυρίου Κύρτσου για την διαγραφή του από την ΝΔ. Πάντως η διαγραφή του από το ΚΚΕ, στην οποία αναφέρεται, δικαιώθηκε από τη μετέπειτα πορεία του. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι!» αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του ΚΚΕ στο twitter.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024