Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόγραμμα «Αγαπάμε τον εαυτό μας» για τους εργαζόμενους στη UNI-PHARMA και InterMed

Πρόγραμμα «Αγαπάμε τον εαυτό μας» για τους εργαζόμενους στη UNI-PHARMA και InterMed

Διατροφικές συμβουλές μετά από μετρήσεις βασικών σωματομετρικών στοιχείων πήραν οι εργαζόμενοι των δύο φαρμακευτικών εταιρειών από την επιστημονική ομάδα UNI-PHARMA και InterMed

Με σύνθημα «Αγαπάμε τον εαυτό μας» και με στόχο μία καθημερινότητα με περισσότερη υγεία, φροντίδα και ευεξία, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed, συνεργάστηκαν τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 με την Επιστημονική Ομάδα του Nutrilab, αποφοίτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Εργαζόμενοι στη UNI-PHARMA και την InterMed μετά από κλήρωση, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μία σειρά από ανθρωπομετρικές μετρήσεις, όπως αξιολόγηση βιολογικής ηλικίας, σπλαχνικού λίπους, επίπεδα μυϊκής μάζας, κατάσταση ενυδάτωσης του οργανισμού κ.ά. αλλά και να λάβουν διατροφικές συμβουλές.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Η συνεργασία με τον Nutrilab, εντάσσεται στην Στρατηγική του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, για Βιώσιμη Ανάπτυξη, μία ολοκληρωμένη στρατηγική, με άξονες την στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος, στήριξη της έρευνας και νέας γενιάς.

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τη φαρμακευτική αγορά, αλλά και για την κοινωνία, καθώς οι φαρμακοβιομηχανίες του συνεχίζουν να δημιουργούν προϊόντα για τον άνθρωπο και την κοινωνία, φροντίζοντας παράλληλα και τις δικές τους οικογένειες.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024