Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αλλαγή δεδομένων έχουμε για το πιστοποιητικό νόσησης, ειδικά για όσους κόλλησαν δεύτερη φορά κοροναϊό.
Οι εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις δεν θα παίρνουν καθόλου πιστοποιητικό νόσησης, καθώς θα έχουν σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Όπως ανακοίνωσε χθες η Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, η επιτροπή έχει αποφασίσει από το Φθινόπωρο να να μην δίνεται πιστοποιητικό νόσησης σε περίπτωση επαναμόλυνσης.
Ωστόσο, θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Συγκεκριμένα, όπως είπε, αποφασίστηκε το πιστοποιητικό μόλυνσης να χορηγείται μόνο σε όσους έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τον βασικό εμβολιασμό και δεν έκαναν τρίτη δόση λόγω της λοίμωξης.
Μάλιστα δήλωσε πως «κατανοούμε το πρόβλημα που υπάρχει για εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τον βασικό τους εμβολιασμό και την στιγμή που έληγε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, νόσησαν για δεύτερη φορά».
Συμπλήρωσε, δε, πως προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι ο πλήρης εμβολιασμός τους και να μην έχουν κάνει τρίτη δόση του εμβολίου.
Παράλληλα, η ίδια εξήγησε πως «όποιος έχει κάνει και την τρίτη δόση, δεν έχει ανάγκη πιστοποιητικού νόσησης γιατί το πιστοποιητικό του εμβολιασμού ισχύει συνεχώς».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου