Τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι ο έως τώρα απολογισμός από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο Euroferry Olympia τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Κέρκυρας, κοντά στη νήσο Ερείκουσα. Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταφερθεί και ένα βρέφος για έλεγχο, ενώ στα ύψη είναι η αγωνία για τους δύο επιβάτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του καραβιού.
«Μας έφεραν άλλους δύο τραυματίες ένας με μικροτραύματα κι ένας με δύσπνοια που έχει μεταφερθεί στον παθολογικό, δηλαδή είναι τρεις οι τραυματίες των οποίων η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία», είπε ο διοικητής του νοσοκομείου της Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στην ΕΡΤ.
«Περιμένουμε κι ένα παιδάκι δύο μηνών, που μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους», πρόσθεσε.
Υπάρχει κλιμάκιο στο λιμάνι της Κέρκυρας, για να αξιολογούνται τα περιστατικά μεταξύ των ναυαγών του «Euroferry Olympia» καθώς είναι πολλοί όσοι πρέπει να εξεταστούν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρονται όλοι στο νοσοκομείο, πρόσθεσε, σύμφωνα με την ertnews.gr, ο διοικητής.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων