Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έσωσαν ζαρκάδι δημοτικοί υπάλληλοι

Έσωσαν ζαρκάδι δημοτικοί υπάλληλοι

Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Φλώρινας εντόπισαν ένα τραυματισμένο ζαρκάδι και το περισυνέλεξαν σώζοντας του τη ζωή. Μικρές πράξεις μεγάλης αξίας για το άτυχο ζώο.

Το νεαρό ζαρκάδι εντοπίστηκε τραυματισμένο, το πρωί της Παρασκευής, σε χώρο πλησίον του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας. Η περίθαλψη του τραυματισμένου ζαρκαδιού από υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας είναι η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που συνεχίζουν να βασανίζουν τα ζώα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπεύθυνων υπαλλήλων του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι το περισυνέλεξαν και το μετέφεραν σε φυλασσόμενο χώρο εντός του Ζωολογικού Κήπου και ειδοποίησαν κτηνίατρο.

Στο ζαρκάδι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χορηγήθηκε αντιβίωση, ενώ ειδοποιήθηκε ο «Αρκτούρος», στελέχη του οποίου το παρέλαβαν και το μετέφεραν στις εγκαταστάσεις τους για περαιτέρω περίθαλψη και φροντίδα.

Είναι αυτό που λέμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Το να προσφέρεις βοήθεια η ενέργεια γυρίζει πάντα σε εσένα. Η ικανοποίηση που νιώθεις βοηθώντας αποδεικνύει πως κατά βάθος αυτή είναι η φύση μας.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024