Ιντζάγκι: «Περήφανος για την ομάδα μου, μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε μετά την ήττα της Ίντερ από τη Λίβερπουλ (0-2) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League και τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του.
Έπειτα από την ήττα της Ίντερ από τη Λίβερπουλ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League (0-2) ο Σιμόνε Ιντζάγκι τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε ένα ή περισσότερα γκολ και πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είχαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι αλλά δεν ανταμειφθήκαμε με ένα γκολ. Και στην πρώτη τους μεγάλη φάση αυτοί σκόραραν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, μας αδικεί το αποτέλεσμα.
Σταθήκαμε απέναντι σε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά ξέρουμε όλοι τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Η εμφάνιση πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442