Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ – Λίβερπουλ 0-2: Τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά για τους Reds (vids)

Ίντερ – Λίβερπουλ 0-2: Τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά για τους Reds (vids)

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Ίντερ στο Σαν Σίρο χάρη σε γκολ των Φιρμίνο (75′) και Σαλάχ (83′) και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Ίντερ στο Σαν Σίρο χάρη σε γκολ των Φιρμίνο (75′) και Σαλάχ (83′) και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Ο ρυθμός ήταν φοβερός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι στο 5′ με το σουτ του Μαρτίνες να περνάει δίπλα από την εστία του Άλισον.

Η Λίβερπουλ απάντησε στις ευκαιρίες 4 λεπτά αργότερα, με τον Τιάγκο να μη βρίσκει στόχο, ενώ στο 14′ ο Μανέ «άγγιξε» το γκολ, αλλά η κεφαλιά του μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Χαντάνοβιτς.

Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Ίντερ. Στο 16′ ο Τσαλχάνογλου βρέθηκε στα αριστερά της περιοχής, έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Άλισον.

Η ομάδα του Γιούγρκεν Κλοπ ανέβασε την απόδοσή της, είχε ευκαιρίες με το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Μανέ (23′) και το φάουλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ (29′), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους «νερατζούρι» να απειλούν στο 40′, με την κεφαλιά του Σκρίνιαρ μέσα από την περιοχή να φεύγει εκτός εστίας.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και δυσκόλεψαν αρκετά τη Λίβερπουλ, χάνοντας ευκαιρία στο 47′ με τον Μπρόζοβιτς, ενώ στο 53′ ο Μαρτίνες βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν βρήκε την μπάλα μετά από τη σέντρα ακριβείας του Πέρισιτς.

Ο Κλοπ πέρασε στο παιχνίδι τους Κεϊτά, Χέντερσον και Ντίαζ, με τον Κολομβιανό να χάνει ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 63′, καθώς ο Σκρίνιαρ τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Η Λίβερπουλ ισορρόπησε την κατάσταση μετά το 65′, η πίεση καρποφόρησε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ από τα δεξιά του Ρόμπερτσον, ο Φιρμίνο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 0-1 στο 75′.

Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 83′, με τον Σαλάχ να σκοράρει από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι (87’Ρανόκια), Σκρίνιαρ, Ντoούμφρις (87’Ντάρμιαν), Μπαστόνι (91’ΝτιΜάρκο), Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (87’Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (70’Σάντσες).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Φαμπίνιο (59’Χέντερσον), Τιάγκο (86’Μίλνερ), Έλιοτ (59’Κεϊτά), Ζότα (46’Φιρμίνο), Μανέ (59’Ντίαζ), Σαλάχ.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024