Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κίνηση ανθρωπιάς στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι – Παραδόθηκαν έτοιμες οι 21 σχολικές αίθουσες

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κίνηση ανθρωπιάς στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι – Παραδόθηκαν έτοιμες οι 21 σχολικές αίθουσες

Εμπράκτως κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από τον καταστροφικό σεισμό στο νησί της Κρήτης, στέκεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με αισιοδοξία αντικρύζουν το μέλλον οι μαθητές των Λυκείων στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου. Οι 21 σχολικές αίθουσες, δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι πλέον 100% λειτουργικές και πλήρως εξοπλισμένες.

«Πολύ σημαντική και υποστηρικτική η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι αίθουσες που ήρθαν αγκαλιάστηκαν από όλους τους μαθητές, είναι πάρα πολύ λειτουργικές, ενίσχυσαν την ήδη υπάρχουσα δομή», δήλωσε ο Στέφανος Ψηλάκης, διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου.

Οι πληγέντες κάτοικοι μιλούν για έναν άθλο, καθώς μέσα σε ένα μήνα μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς, με τη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι μαθητές κατάφεραν να κάνουν ξανά δια ζώσης διδασκαλία.

«Ήρθαν 21 αίθουσες διδασκαλίας, 6 αίθουσες γραφεία, WC. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, διευθ. Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε. μπορέσαμε να κάνουμε έναν άθλο γιατί μέσα σε 1 μήνα από τότε που έγιναν οι σεισμοί μπορούμε και κάνουμε δια ζώσης μαθήματα», είπε ο Μανώλης Φραγκάκης, δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Παραδόθηκαν πλήρως λειτουργικές οι αίθουσες

Η ΠΑΕ Ολυμπιακος φρόντισε ώστε οι αίθουσες όχι μόνο να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των μαθητών, αλλά να παρέχουν και μεγαλύτερες δυνατότητες.

«Με την προσφορά αυτή θα έχουμε 12 αίθουσες διδασκαλίας και έτσι το σχολείο μας θα γίνει ένα μικρό – μεγάλο σχολείο τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης», δήλωσε ο Μανώλης Καλίμπασης, διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε στον πλευρό των πληγέντων προσφέροντας και είδη πρώτης ανάγκης..

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μικρού Χρήστου πήραν οι ερυθρόλευκοι μετά τον καταστροφικό σεισμό μιας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να φτάσει ως δώρο στον μαθητή ένα λαπ τοπ, πέραν της βοήθειας που είχαν λάβει οι υπόλοιποι συντοπίτες του.

«Ευχαριστούμε πολύ. Το πάπλωμα είναι του Ολυμπιακού. Έγινα Ολυμπιακός από τότε που μας βοήθησε μετά τους σεισμούς», δήλωσε ο μαθητής.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των πρωτοβουλιών στο Αρκαλοχώρι αλλά και παλαιότερα στο σεισμόπληκτο Δαμάσι αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία .

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024