Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γάλα χρυσάφι: Μητέρα πουλάει το γάλα της σε bodybuilders και έχει θησαυρίσει

Γάλα χρυσάφι: Μητέρα πουλάει το γάλα της σε bodybuilders και έχει θησαυρίσει

Μέσα στην κρίση μια μητέρα έχει βρει τον τρόπο να βγάζει πολλά λεφτά. Πουλάει το γάλα της σε bodybuilders.

Η Μίλα Ντε Μπρίτο από τη Βρετανία έχει βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να βγάλει λεφτά, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει όλη η Ευρώπη. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι θηλάζει το παιδί της και άρα έχει γάλα στο στήθος της και αποφάσισε να το πουλάει όσο περισσεύει.

Και οι ιδιότητες του μητρικού γάλακτος είναι αξεπέραστες για τον άνθρωπο. «Πελάτες» της είναι bodybuilders» που ψάχνουν παντού για υπερτροφές που θα τους δίνουν δύναμη, ενέργεια και θα αυξάνουν τη μυϊκή τους μάζα, και το μητρικό γάλα είναι η ιδανική.

Μάλιστα οι πρώτοι πελάτες έχουν εμφανιστεί και ήδη η Μίλα, έβγαλε 12 χιλιάδες ευρώ (10.000 λίρες) πουλώντας το γάλα της σε bodybuilders. Η Μίλα ανέβασε την ιδέα της στο Tik Tok και τα βίντεο της γίνονται αμέσως viral με πολλές άλλες μητέρες να σχολιάζουν από κάτω.

@debrito_bunch #liquidgold ♬ original sound – rico

«Πω πω δεν το σκέφτηκα, θα μπορούσα να βγάλω και γω λεφτά» έγραψε μια μητέρα, ενώ μια άλλη συμπλήρωσε «ιδιοφυές». «Ω, Θεέ μου! Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω αρκετό για ένα μπουκάλι για το μωρό μου, πόσο μάλλον για να το πουλήσω κιόλας. Ζηλεύω.» έγραψε μια άλλη μητέρα.

Και φυσικά όπως γίνεται πάντα υπήρξαν και κάποιοι οι λεγόμενοι «haters» που επιτέθηκαν στην μητέρα λέγοντας πως είναι απαράδεκτο που πουλάει το μητρικό της γάλα, ενώ θα μπορούσε να το δωρίσει σε άλλες μητέρες που δεν θηλάζουν.

Το μητρικό γάλα

Μητρικό γάλα είναι το γάλα που παράγεται από το στήθος της γυναίκας κατά το θηλασμό του βρέφους. Είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος, γνωστό και ως «λευκό αίμα» λόγω της σπουδαιότητας που έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σύστασή του μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες του βρέφους, ηλικιακές και αναπτυξιακές. Μάλιστα, αλλάζει ακόμη και κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

@debrito_bunchwelcome to the world ❤️

♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl

Η σπουδαιότητα του μητρικού γάλακτος στη διατροφή του βρέφους οφείλεται στα συστατικά του. Στην αρχή του θηλασμού βγαίνει πιο υδαρές λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε νερό, ενώ στη συνέχεια γίνεται πιο παχύ διότι περιέχει περισσότερα λιπαρά.

Περιέχει επίσης πρωτεΐνες, υδατάνθρακες βιταμίνες και μέταλλα ενώ επειδή το μωρό στην αρχή δεν έχει αντισώματα ικανά για να αντιμετωπίσουν μια ασθένεια, το μητρικό γάλα είναι πλούσιο και σε αντισώματα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024