Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη που την έκανε να κοκκινίσει - «Όταν σε βλέπω με πιάνει...»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη που την έκανε να κοκκινίσει – «Όταν σε βλέπω με πιάνει…»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε πως τον πιάνει μία… περίεργη ταχυπαλμία μόλις συναντάει την Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για το «Night Out», τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που έρχεται στο MEGA.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε πως τον πιάνει μία… περίεργη ταχυπαλμία μόλις συναντάει την Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα από την Αμερική έκανα μία σειρά και θέατρο, το «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Ήρθες μία μέρα στην παράσταση και δεν μπορούσα να παίξω, δεν ξέρω γιατί! Έτυχε πριν από πολλά χρόνια να βγούμε μαζί για φαγητό, είχαμε κοινούς φίλους, και πολλές φορές αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την ακτινοβολία που έχεις πηγαία και την δίνεις… Πολλοί άνθρωποι είναι φωτεινοί, αλλά λίγοι το μεταλαμπαδεύουν. Τρώγαμε στο εστιατόριο και κοιτούσα πάνω σαν χαζός, να δω εάν σε φωτίζει κάτι! Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει μαζί σου», είπε στην παρουσιάστρια.

Από μικρή ηλικία είχε «μυηθεί» στα ταξίδια και το να πηδάει από χώρα σε χώρα, λόγω της διπλωματικής ιδιότητας των γονιών του.

«Μπορεί να αισθάνομαι χάσιμο χρόνου το να κάθομαι σε ένα τόπο για πολύ καιρό, όπως και το να κοιμάμαι. Κοιμάμαι βαθιά και πολύ, γι’ αυτό και ίσως να θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου».

Το «Night Out» έρχεται στο MEGA!

Το «Night Out» είναι μία ιδέα που γεννήθηκε πέρυσι και αποδομεί σοβαροφανείς ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ παράλληλα αποδομείται και το night show ως έννοια.

«Το ότι το έχω βγάλει από τα νερά του και το έχω κάνει σε ένα κινούμενο πλατό σε λεωφορείο, νομίζω πως αυτό από μόνο του κάνει ένα night show… περίεργο. Μπορεί να το δεις και να ενθουσιαστείς, γιατί υπάρχει κίνηση! Το «Night Out» καταλήγει σε talk show, σε μία ωραία συνέντευξη. Μπορεί να ξεκινήσει ως fear factor, με δοκιμασίες. Συνήθως οι καλεσμένοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν, εάν είναι κάτι δύσκολο θα συζητηθεί από το ίδιο πρωί».

«Το «Night Out» είναι μία κράση πολλών εκπομπών. Ο βασικός της γνώμονας είναι ότι έχουμε ένα λεωφορείο της γραμμής που χρησιμοποιούσε το Εθνικό Θέατρο για παραστάσεις και το έχουμε μετατρέψει σε τρίσκο-πλατό, όπου παραλαμβάνουμε έναν καλεσμένο από τη στάση του λεωφορείου και κάθε στάση έχει κι από ένα challenge», είπε και πρόθεσε πως είναι ενθουσιασμένος με το project.

Ελένη Μενεγάκη VS Καρντάσιανς

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τελείωσε το Λύκειο στην Αμερική και πολλές φορές πηγαινοέρχεται σε ΗΠΑ και Αγγλία, γιατί δουλεύει εκεί ως παραγωγή.

«Γνώρισα και τις Καρντάσιαν, μου φάνηκαν μια χαρά. Αλλά δεν παθαίνω αυτό που παθαίνω μαζί σου!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως φέτος δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση: «Από την μία θα σου απαντούσα ότι δεν θέλω να κουράσω, δεν ισχύει. Μπορεί και να ισχύει! Κυρίως θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα, για να είμαι εμπνευσμένος», είπε.

Η αγάπη του για τα βιβλία είναι μεγάλη και ανέφερε πως σαν φοιτητής δεν μπορούσε να διαβάζει και να αποστηθίζει τα βιβλία της Νομικής, γιατί του αποσπούσαν το ενδιαφέρον βιβλία που περιστρέφονταν γύρω από την ύπαρξη.

Το «Night Out» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:40 στο MEGA!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024