Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Με έφτυσε η Νάουσα, έλεγαν ότι έφυγα για να γίνω πουτ@ν@

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Με έφτυσε η Νάουσα, έλεγαν ότι έφυγα για να γίνω πουτ@ν@

Η ερμηνεύτρια μίλησε για την Νάουσα και το διαζύγιο που πήρε

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων απάντησε και για τον αν θα συνεργαζόταν με έναν τραγουδιστή όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα.

»Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα», σημείωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η ίδια στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γενέτειρά της και στην απόφασή της να την εγκαταλείψει. «Και μόνο που έφυγα από την μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα 20 χρόνια πριν. Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη ότι έφυγε ενώ την αγαπούσε ο άντρας της. Έφυγε για να γίνει που…α! Και μόλις έγινα γνωστή -γρήγορα έγινε αυτό, 2-3 χρόνια μετά- μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024