Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά είχε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκαν η ανάγκη ενίσχυσης των σταφιδοπαραγωγών και της απορρόφησης παλιών αποθεμάτων, η κορονοενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών και η άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του κ. Κατσανιώτη στο twitter. «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά στον αγρότη», πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!