Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi A6: Σε τροχιά ανανέωσης

Audi A6: Σε τροχιά ανανέωσης

To γερμανικό μοντέλο προετοιμάζει την ανανέωσή του η οποία θα αντλήσει τεχνολογικές και σχεδιαστικές επιρροές από το πρόσφατο A8

Φωτογραφίες: Automedia

Η ώρα της ανανέωσης πλησιάζει για το επιβλητικό A6 που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενόσω διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα δοκιμών εξέλιξης.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες, όπως επιβάλλουν οι συνήθειες της Audi και θα εστιάζουν στα καμουφλαρισμένα τμήματα του δοκιμαστικού πρωτότυπου που διαθέτει ανασχεδιασμένου προφυλακτήρες, μια μικρότερη γρίλια καθώς και νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα.

Τα τελευταία μιμούνται σε μοτίβο το προσφάτως ανανεωμένο Α8 από όπου και θα προέλθουν οι επιρροές και οι εξοπλιστικές αναβαθμίσεις του Α6. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνητικοί αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν τεχνολογία Digital Matrix Led για τα εν λόγω φωτιστικά σώματα. Υπενθυμίζεται ότι αυτή συνίσταται στην παρουσία 1,3 εκατομμυρίων μικροκατόπτρων τα οποία μπορούν να αναπροσαρμόσουν τη δέσμη φωτός με την μεγαλύτερη ακρίβεια προσφέροντας καλύτερη ορατότητα.

Στις ίδιες επιρροές υπακούει και το πίσω τμήμα όπου ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα και οι διαφοροποιήσεις στις αναλογίες των προβόλων και των φτερών.

Αλλαγές ψηφιακού περιεχομένου αναμένονται στο εσωτερικό καθώς το αποτελούμενο από τρείς οθόνες 12,3, 8,8 και 8,6 ιντσών σύμπλεγμα για τον πίνακα οργάνων, το infotainment και τα χειριστήρια κλιματισμού θα επωφεληθεί από την τελευταία εκδοχή λειτουργικού της Audi, προσφέροντας νέες δυνατότητες.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν αναμένονται συνταρακτικές αλλαγές αν και σίγουρα θα υπάρξουν ορισμένες στοχευμένες βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα των συνόλων χωρίς να αποκλείονται οι προσθήκες σε υβριδική τεχνολογία με την μορφή περισσότερων αντίστοιχης τεχνολογίας εκδόσεων.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024