Πρίγκιπας Άντριου: Κατέληξε σε συμβιβασμό με την μηνύτριά του για σεξουαλική κακοποίηση
Οι οικονομικοί όροι του συμβιβασμού που κατάφερε ο πρίγκιπας Άντριου δεν έχουν γίνει γνωστοί
Ο πρίγκιπας Άντριου, γιος της Ελισσάβετ, κατέληξε σε συμβιβασμό με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν έφηβη.
Ο 61χρονος δούκας της Υόρκης συμφώνησε να καταβάλει εμπιστευτικό χρηματικό ποσό στην Τζιούφρε, ανακοίνωσαν τα δύο μέρη σε κοινή δήλωση που επισυνάπτεται στο δικαστικό έγγραφο, σύμφωνα με τους New York Times. Ο Άντριου θα κάνει επίσης μια «σημαντική δωρεά» σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει «τα δικαιώματα των θυμάτων».
Ο διακανονισμός έρχεται λίγες εβδομάδες πριν ο πρίγκιπας Άντριου κληθεί να συμμετάσχει σε ένορκη κατάθεση, κατά την οποία θα δεχόταν ερωτήσεις από τους δικηγόρους της Τζιούφρε για τις κατηγορίες της. Η κοινή δήλωση του πρίγκιπα Άντριου και της Τζιούφρε φέρεται να αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Άντριου δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες εναντίον του.
Τα δικαστικά έγγραφα φέρονται επίσης να δείχνουν τον πρίγκιπα να ισχυρίζεται ότι «μετανιώνει για τη σχέση του» με τον καταδικασμένο δισεκατομμυριούχο σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν.

Ειδικότερα στο έγγραφο αναφέρεται:
Σύμφωνα με την Daily Mail στο έγγραφο αναφέρονται:
«Η Virginia Giuffre και ο πρίγκιπας Άντριου κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό
Ο πρίγκιπας Άντριου προτίθεται να κάνει μια σημαντική δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της κ Giuffre για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των θυμάτων.
Ο πρίγκιπας Άντριου δεν είχε ποτέ την πρόθεση να δυσφημίσει τον χαρακτήρα της κ Giuffre και αποδέχεται ότι έχει υποφέρει τόσο ως αποδεδειγμένο θύμα κακοποίησης όσο και ως αποτέλεσμα άδικων δημόσιων επιθέσεων.
«Είναι γνωστό ότι ο Τζέφρι Επστάιν εκμεταλλευόταν και προωθούσε αμέτρητα νεαρά κορίτσια επί πολλά χρόνια. Ο πρίγκιπας Άντριου εκφράζει τη λύπη του για τη σχέση του με τον Epstein και επαινεί τη γενναιότητα της κ Giuffre και άλλων επιζώντων που υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
‘Δεσμεύεται να επιδείξει τη λύπη του για τη σχέση του με τον Epstein, υποστηρίζοντας τον αγώνα κατά των δεινών της εμπορίας ανθρώπων στο σεξ και στηρίζοντας τα θύματά της».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο που δημοσιεύει η Daily Mail, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας που απαλλάσσουν τον «γαλαζοαίματο» από δίκη με βαριές κατηγορίες.
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)








![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442