Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια – Πού στρέφονται οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια – Πού στρέφονται οι έρευνες

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, ενώ ο εγκέφαλός του – σε αντίθεση με τα υπόλοιπα όργανα – παρουσίαζε εικόνα μερικής αποσύνθεσης

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στο Νεκροταφείο της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΘ για τον εντοπισμό της μητέρας ή του προσώπου που πέταξε το νεογέννητο αγοράκι στα σκουπίδια, εντός του Κοιμητηρίου, παραμένουν άκαρπες, όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το thesstoday, το βρέφος φέρει ασιατικά χαρακτηριστικά.

Το θρίλερ συνεχίζεται

Παρά την αισιοδοξία των Αρχών ότι οι μαρτυρίες κατοίκων και υπαλλήλων του Κοιμητηρίου ή οι κάμερες ασφαλείας θα έριχναν φως στο μυστήριο, «φανερώνοντας» τον δράστη, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής και το θρίλερ συνεχίζεται.

Όπως και η έρευνα των αστυνομικών στον γειτονικό καταυλισμό Ρομά στη Θέρμη, όπου έπεσαν οι αρχικές υποψίες, αλλά και προς τη μεριά μεταναστών και προσφύγων οι οποίοι ζουν στην περιοχή.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι το βρέφος βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, καθώς και ότι ο εγκέφαλός του -σε αντίθεση με τα υπόλοιπα όργανα- παρουσίαζε εικόνα μερικής αποσύνθεσης, όπως έδειξε η νεκροτομή, οδηγεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων στην εκτίμηση πως το αγοράκι, πιθανότατα όχι μόνο γεννήθηκε νεκρό, αλλά ο θάνατος του προσδιορίζεται αρκετές ημέρες πριν βρεθεί πεταμένο δίπλα στον κάδο απορριμμάτων.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024