Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονικη: Νέο οπαδικό επεισόδιο - Ανήλικοι έσπασαν στο ξύλο δύο άτομα

Θεσσαλονικη: Νέο οπαδικό επεισόδιο – Ανήλικοι έσπασαν στο ξύλο δύο άτομα

Το επεισόδιο έγινε σε τερματικό σταθμό λεωφορείων, στην περιοχή της Πυλαίας, ενώ, φαίνεται πως είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο εντός αστικού λεωφορείου, με απειλές των δραστών σε βάρος των θυμάτων.

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, με “πρωταγωνιστές” τουλάχιστον δύο ανήλικους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, γρονθοκόπησαν δύο άτομα 18 και 20 ετών, με αφορμή τις οπαδικές τους διαφορές. Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε μέσα σε αστικό λεωφορείο και όταν έφτασαν στον τερματικό σταθμό αστικών λεωφορείων στην περιοχή της Πυλαίας, τότε οι ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο τον 20χρονο και τον 18χρονο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 16 και 15 ετών, για απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, από κοινού με συνεργούς τους, βραδινές ώρες της 04-12-2021, ευρισκόμενοι σε τερματικό σταθμό αστικών λεωφορείων στην περιοχή της Πυλαίας, επιτέθηκαν σε βάρος δύο Ελλήνων 20 και 18 ετών, τραυματίζοντάς τους. Νωρίτερα, εντός αστικού λεωφορείου υπήρξε φραστικό επεισόδιο και απειλές από τους δράστες σε βάρος των παθόντων.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024