Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβολιασμός: Πήγε να εμβολιαστεί και καλού κακού πήρε και τον πνευματικό της μαζί εάν κάτι πήγαινε στραβά

Εμβολιασμός: Πήγε να εμβολιαστεί και καλού κακού πήρε και τον πνευματικό της μαζί εάν κάτι πήγαινε στραβά

Οι ιστορίες που ζουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές στα εμβολιαστικά κέντρα είναι απίθανες, τραγελαφικές και συχνά αγγίζουν τα όρια της φαντασίας.

Μια γυναίκα πήγε να εμβολιαστεί ύστερα από καιρό και μόνο με την απειλή του προστίμου των 100 ευρώ. Κανείς δεν ξέρει τι πίστευε και δεν εμβολιαζόταν. Ίσως να της έβαζαν τσιπάκι; Ίσως το «μπόλι» να αλλοίωνε το DNA της, ίσως το 5G να την έκανε ρομπότ; Ίσως απλά να φοβόταν ότι θα πάθαινε κάτι. Κανείς δεν ξέρει.

Η γυναίκα πήγε πάντως στο εμβολιαστικό κέντρο της Άνω Πόλης στην Πάτρα, πανέτοιμη να τα αντιμετωπίσει όλα. Η νοσηλεύτρια που είδε την γυναίκα και δίπλα της τον ιερέα που τη συνόδευε, τον ρώτησε εάν είναι η πρεσβυτέρα του.

Η απάντηση ήταν αρνητική. Η γυναίκα ήταν μια πολύ πιστή γυναίκα η οποία φοβόταν να εμβολιαστεί και παρακάλεσε τον παπά της ενορίας της να τη συνοδεύσει έτσι ώστε εάν πάθαινε κάτι να τη διαβάσει επί τόπου.

Μια άλλη γυναίκα, πάλι στην Άνω Πόλη στο ΙΚΑ, μόλις κάθισε στην καρέκλα, ρώτησε τη νοσηλεύτρια σε ποιο μπράτσο θα της έκανε την ένεση με το εμβόλιο. Μόλις της είπε η νοσηλεύτρια την παρακάλεσε να περιμένει λίγο, έβγαλε ένα μπουκαλάκι Αγιασμό από την τσάντα της και άρχισε να ραντίζει το μπράτσο.

Τις απίστευτες αυτές περιπτώσεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος» σε ένα μικρό αφιέρωμα που έκανε για τις τραγελαφικές ιστορίες που ζουν οι γιατροί και οι νοσοκόμοι στα εμβολιαστικά κέντρα της Πάτρας.

Και άλλες ιστορίες

Και τα τραγελαφικά δεν σταματούν εκεί. όπως γράφει η εφημερίδα, ηλικιωμένος αφού έκανε το εμβόλιο παρακάλεσε τη νοσηλεύτρια να του κάνει επί τόπου ένα σελφ τεστ για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι… αν έχει κολλήσει κορονοϊό, ή αν τα αντισώματα από το εμβόλιο του μετέδωσαν την ασθένεια. Η νοσοκόμα, όταν συνήλθε από το σοκ, φυσικά του εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Προφανώς όμως, δεν τον έπεισε.

Σχεδόν οι μισοί άνω των 70 που εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά για να γλιτώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ, έκαναν συνεχώς τον σταυρό τους πριν αλλά και μετά τον εμβολιασμό τους.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024