Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γέφυρα Ευήνου: Παραμένει το πρόβλημα  δύο μήνες μετά την καθίζηση

Γέφυρα Ευήνου: Παραμένει το πρόβλημα δύο μήνες μετά την καθίζηση

Οι ζημιές που υπέστη η γέφυρα του Ευήνου, που συνδέει τους δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, έχει αποτέλεσμα την καθημερινή ταλαιπωρία κατοίκων από τα χωριά πέριξ των εκβολών του ποταμού και την επικοινωνία τους με τα αστικά κέντρα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή οι κάτοικοι των χωριών πέριξ της γκρεμισμένης γέφυρας του Ευήνου.

Η στασιμότητα και παρατεινόμενη αβεβαιότητα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η γέφυρα του Ευήνου, που συνδέει τους δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, έχει αποτέλεσμα την καθημερινή απίστευτη ταλαιπωρία κατοίκων από τα χωριά πέριξ των εκβολών του ποταμού και την επικοινωνία τους με τα αστικά κέντρα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με τον τρόπο και τα χρονοδιαγράμματα μίας προσωρινής λύσης, η οποία είναι απολύτως αναγκαία έως ότου κατασκευαστεί η νέα γέφυρα.

«Ζητάμε άμεση λύση έστω και προσωρινή»

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Μπαλωμένο, πρόεδρο Κοινότητας Γαλατά, ο οποίος μίλησε στο MEGA, «η εξαθλίωση των κατοίκων είναι μεγάλη, έχουμε γίνει άγονη γραμμή».

«Ζητάμε από τον πρωθυπουργό να παρέμβει και να δει το πρόβλημα. Η γέφυρα είναι έργο εθνικής σημασίας. Ζητάμε άμεση λύση έστω και προσωρινή».

Ο κ. Μπαλωμένος τόνισε ότι η οικονομική ζημιά των κατοίκων είναι μεγάλη, ενώ πολλοί που δεν έχουν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, συνεχίζουν να διασχίζουν τη γέφυρα με κίνδυνο της ζωής τους.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024