Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με την ιστοσελίδα kamiamoni.gr γιορτάζει την αγάπη ο ΣΕΓΕ

Με την ιστοσελίδα kamiamoni.gr γιορτάζει την αγάπη ο ΣΕΓΕ

Στόχος και η εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Ντεμπούτο κάνει, σήμερα, στην παγκόσμια ημέρα αγάπης, η νέα ιστοσελίδα ενημέρωσης kamiamoni.gr, που δημιούργησε και λειτουργεί ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ), με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών, για την εξάλειψη της έμφυλης βίας.

#kamiamoni – Υποστήριξη γυναικών σε πολλά επίπεδα

«Σημαντικός πυλώνας της δράσης #kamiamoni είναι η έμπρακτη υποστήριξη των γυναικών σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, όπως η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, στέγης και φιλοξενίας, οικονομικής ενδυνάμωσης μέσω εύρεσης εργασίας και επικοινωνίας με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων από το δίκτυο εθελοντών και συνεργατών του ΣΕΓΕ», τονίζει, από την πλευρά της, η πρόεδρος του Συνδέσμου Λίνα Τσαλταμπάση.

«Τα θύματα έμφυλης βίας και κυρίως τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, αν δεν σταθούν στα πόδια τους οικονομικά, έχουν μεγάλη πιθανότητα να γυρίσουν στον κακοποιητή τους», σημειώνει η οικονομική επόπτης του Συνδέσμου Χριστίνα Βρακά, με την Εβίτα Σταύρου, μέλος και υπεύθυνη επικοινωνίας να επισημαίνει: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που επικοινωνούν μαζί μας και δεν είναι σίγουρες αν είναι θύματα βίας ή που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην καταγγελία. Εμείς είμαστε εδώ για όλες τις γυναίκες, που δεν μπορούν να απευθυνθούν στις επίσημες δομές για τον οποιονδήποτε λόγο».

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου επισημαίνεται ότι η πρωτοβουλία #kamiamoni λειτουργεί συμπληρωματικά με τις παρεχόμενες από το κράτος υπηρεσίες στήριξης των κακοποιημένων γυναικών, ενώ ο ΣΕΓΕ γνωστοποιεί ότι μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει σχεδόν 200 γυναίκες.

Για να συμμετέχει κάποιος στην προσπάθεια #kamiamoni, μπορεί να γίνει εθελοντής, χορηγός ή και να κάνει τη δωρεά του καθώς, σύμφωνα με τον ΣΕΓΕ, «κάθε προσπάθεια μετράει».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024