Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ιωνία: Παράγει κομπόστ για οικιακή χρήση

Νέα Ιωνία: Παράγει κομπόστ για οικιακή χρήση

Ο Δήμος της Νέας Ιωνίας παρέλαβε από την Περιφέρεια Αττικής 1050 καφέ κάδους διαφόρων μεγεθών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του δικτύου συλλογής βιοαποβλήτων και το παραγόμενο κομπόστ θα δίδεται στους δημότες.

Από το Δήμο Νέας Ιωνίας ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος παράδοσης ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ειδικής ανακύκλωσης, δράση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία για την επίσημη παράδοση τεσσάρων απορριμματοφόρων συλλογής στερεών αποβλήτων και 1050 καφέ κάδων διαφόρων μεγεθών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του δικτύου συλλογής βιοαποβλήτων μέσω του οποίου επιτυγχάνεται, τόσο η μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ, όσο και στην αύξηση των ποσοστών παραγωγής κομπόστ το οποίο θα αξιοποιείται από τους πολίτες.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από στελέχη της Δημοτικής Αρχής, υποδέχθηκε στο χώρο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος τον κ. Πατούλη και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, τους οποίους και ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία, με τον Περιφερειάρχη να ανταποδίδει τονίζοντας ότι η Νέα Ιωνία σημειώνει σημαντική πρόοδο στον τομέα της ανακύκλωσης.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024