Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» από το «The Chase» αποκαλύπτεται

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» από το «The Chase» αποκαλύπτεται

Πώς σκέφτηκε το ψευδώνυμο του και τι ανέφερε για τα γυρίσματα;

O Πάνος Δημάκης ή αλλιώς το «Γεράκι», ο Chaser του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Αρχικά αποκάλυψε ότι δεν δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή στο παιχνίδι. «Με βρήκανε. Είμαι παλιός παίκτης τηλεπαιχνιδιών», σημείωσε.

Το ψευδώνυμο «Γεράκι» το σκέφτηκε επειδή είναι ένα ζώο εύστροφο, πονηρό, πάρα πολύ γρήγορο και πάντα επιτυγχάνει αυτό που θέλει.

«Το κλίμα στα γυρίσματα είναι εκπληκτικό. Κάθε φορά που είναι να έρθω στο στούντιο είμαι χαρούμενος. Η σχέση μου με τους άλλους Chasers είναι σχέση σεβασμού. Οι παίκτες αν χάσουν δεν θα χαρώ. Αν κερδίσουν είναι μεγάλη μου η χαρά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι του αρέσει να «ψαρώνει» του παίκτες στην αρχή. «Έχω και μια μικρή προτίμηση στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού», σημείωσε και αποκάλυψε ότι στα backstage γίνονται πολλά με την Μαρία Μπεκατώρου.

«Θεωρώ ότι η Μαρία είναι μακράν μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Είναι αυθεντικός άνθρωπος, έχει χρυσή καρδιά και χιούμορ», είπε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν φορές που νευριάζει με τον εαυτό του γιατί θέλει να κερδίζει και έκανε ειδική μνεία στα βιβλία που έχει γράψει.

«Έχω γράψει τρία βιβλία. Έχω έτοιμο το δεύτερο μυθιστόρημα και το πρώτο οι «Δεκαεπτά κλωστές» γίνεται σενάριο από τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Είναι η αληθινή ιστορία του πιο άγριου εγκλήματος που έγινε ποτέ στην Ελλάδα».

«Γύρω στα 15 συνειδητοποίησα ότι ήθελα να φτιάξω τη δική μου γλώσσα και σιγά – σιγά άρχισα να τη χτίζω. Η ετοιμολογία βασίζεται κυρίως σε αρχαίες γλώσσες», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024