Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Super League 2.
Οι Ερυθρόλευκοι, που βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα για την αναμέτρηση με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, λίγες ώρες πριν από το ματς βρέθηκαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.
Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη, που δολοφονήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με οπαδικά κίνητρα, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, και ο γενικός αρχηγός της, Γιώργος Ανατολάκης, και τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη αφήνοντας μια φανέλα των Πειραιωτών αλλά και λουλούδια, και στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: να μη συμβεί ποτέ ξανά.
Δείτε τις εικόνες από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης:
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ένα πρωτοφανές περιστατικό στον αγώνα της Μίνστερ με τη Χέρτα Βερολίνου αναδεικνύει την ένταση γύρω από την τεχνολογία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και το VAR
Αδιανόητα επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της Κρουζέιρο με την Ατλέτικο Μινέιρο για τον τελικό των play offs του πρωταθλήματος Μινέιρο