Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Μαρτυρία για τον 33χρονο που σκότωσε τον 7χρονο - «Ήταν παλιοτόμαρο, όπου πήγαινε έκλεβε»

Κυψέλη: Μαρτυρία για τον 33χρονο που σκότωσε τον 7χρονο – «Ήταν παλιοτόμαρο, όπου πήγαινε έκλεβε»

Οικογενειακός φίλος της μητέρας του αδικοχαμένου 7χρονου περιγράφει τον δράστη ως παραβατικό άτομο που έκανε βαριά χρήση ναρκωτικών

Ως ένα παραβατικό άτομο περιγράφει τον 33χρονο δολοφόνο του 7χρονου οικογενειακός φίλος της 29χρονης μητέρας.

«Μιλάμε για ενα ρεμάλι, ένα παλιοτόμαρο. Κλεφτρόνι, πρεζόνι. Εμένα με είχε κλέψει στο μαγαζί, στην Ιουλιανού δυο φορές. Τον είχα πιάσει αλλά ήταν σε κακή κατάσταση από τα ναρκωτικά. Όπου πήγαινε έκλεβε», καταγγέλλει στο protothema.gr ο οικογενειακός φίλος που έχει μίνι μάρκετ με πολωνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως τονίζει, τότε τα παιδιά έμεναν μόνο με τη μητέρα τους και ήταν ευτυχισμένα. «Τα είχα δει τα παιδιά με τη μαμά τους, μια χαρά ήταν. Έρχονταν μετά εδώ στο μαγαζί και με τη γιαγιά τους. Με αυτόν δεν τα είχα δει ποτέ. Με το που έμπλεξε μαζί του δεν ήρθαν ξανά στο μαγαζί», προσθέτει.

Άλλαξε όταν γνώρισε τον 33χρονο

Ο επαγγελματίας μέχρι πρόσφατα συναντούσε και τη γιαγιά του Ανδρέα η οποία μένει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Κάνει λόγο για μια αξιοπρεπή κυρία που μεγάλωσε την 29χρονη κόρη της με αρκετές δυσκολίες.

Αν ήξερε, λέει χαρακτηριστικά, σήμερα θα θέλει να πεθάνει.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήξερε κάτι. Αν ήξερε δεν θα άφηνε να κάνουν κακό στο παιδί. Αν ήξερε και δεν μίλησε σήμερα θα θέλει να πεθάνει», σημειώνει ο επιχειρηματίας ο οποίος παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της 29χρονης από τη στιγμή που σύναψε δεσμό με τον 33χρονο δολοφόνο του 7χρονου Ανδρέα.

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από κοινού

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της , ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης , η μητέρα ,όπως φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει.

Ακολούθως το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στα Πατήσια. Όπως εκτιμάται η σωρός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι, το οποίο για ένα διάστημα φέρεται να ήταν άστεγο.

Οι αστυνομικοί ,που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν χθες τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024