Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλω να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

«Θέλω να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

«Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι πρέπει να τιμωρούνται», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε σε συνέντευξή του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (13/2) στο «OPEN Weekend» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου αλλά και στους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

«Δεν με ενδιαφέρει τι είναι»

Είπε αρχικά: «Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία που γίνεται. Μπορώ να πω ότι με μεγάλη μου λύπη βλέπω όλη αυτή την κατάσταση και δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Είναι το κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά, ή το βλέπουμε εμείς ξαφνικά, της βίας».

Και πρόσθεσε: «Το κομμάτι της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του «εγώ είμαι και στην περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα». Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου θα έτρωγε ξύλο ενώ από την άλλη θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει τιμωρούνται».

«Θα μιλούσα»

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι φίλος μου. Τώρα, αν μου τύχαινε, δεν νομίζω ότι θα ήταν πια φίλος μου. Ακόμη και να το ήξερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλούσα ή να έπιανα τον ίδιο να του πω να κάτσει φρόνιμα».

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι κατηγορούμενος για τέσσερις συνολικά βιασμούς, σε βάρος ανδρών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ανήλικοι όταν φέρεται να έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες κακοποιητικές πράξεις. Η δίκη του ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου αλλά διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024