Λήδα Πρωτοψάλτη: «Έζησα σκληρά και τώρα πια είμαι δυστυχισμένη»
Η γνωστή ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τις δύσκολες μέρες που περνά.
Σε μία εξομολόγηση που καθηλώνει προχώρησε η Λήδα Πρωτοψάλτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές».
Η σπουδαία ηθοποιός παραδέχθηκε πως περνάει μια πολύ δύσκολη φάση και δεν μπορεί να ελπίζει για το αύριο.
Είπε συγκεκριμένα: «Θα σας πω ότι έζησα σκληρά και είμαι δυστυχισμένη, τώρα πια. Περνάω μια πάρα πολύ δύσκολη φάση αυτή την στιγμή, αυτόν τον καιρό. Αυτό δεν έχει σχέση με την δουλειά μου, παρά είναι μια προσωπική ιστορία. Δεν πειράζει όμως. Θα δούμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα».
Για τους ηθοποιούς, ανέφερε: «Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συγκέντρωσης και πίστης σε αυτό που πας να κάνεις. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό. Αυτοί που γίνονται ηθοποιοί πασχίζουν να μπουν μέσα στο αίσθημα».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442