Ο Κρίστιαν Έρικσεν ύστερα από το σοκαριστικό, καρδιακό επεισόδιο που υπέστει στο πρόσφατο Euro, πατά ξανά γερά στα πόδια του μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο Δανός μέσος επέστρεψε στον μαγικό κόσμο της Premier League, για λογαριασμό της Μπρέντφορντ με την περίπτωση του να έχει συγκινήσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Ο πρωήν παίκτης των Άγιαξ,Τότεναμ και Ίντερ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, δείχνοντας πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω του την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του.
O 29χρονος μίλησε για το πως βίωσε όλο αυτό, για τους γιατρούς που στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Θυμάμαι τα πάντα εκτός από από τα πέντε λεπτά που ήμουν αναίσθητος. Αν υπήρχε κάποια ανησυχία, δεν θα επέστρεφα. Εμπιστεύομαι όμως τους γιατρούς, την καρδιά μου και τον εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή μου (ICD).
Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον καρδιολόγο μου ήταν ότι αν όλα πάνε καλά, θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την αρχή ένιωσα που έπρεπε να αποδείξω ότι μπορείς να παίξεις και με εμφυτεύσιμο απινιδωτή. Να αποδείξω ότι αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείς να επιστρέψεις στη φυσιολογική ζωή»
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.