Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης;

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (11/2) στην εκπομπή «After Dark» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Ειλικρινά όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ήταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω. Αλλάζεις και παραστάσεις», είπε και πρόσθεσε:

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα, η οποία δεν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή, η πείνα νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα».

«Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Συνειδητοποίησα πως όντως μπορείς να πάθεις σοβαρή ζημιά μέσα στο παιχνίδι. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%. Ήταν όντως περίεργη η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, τον Βαλάντη. Δεν είναι κακό. Μπορεί να κάνω και εγώ λάθος», εξήγησε.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024