Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Ρόμπερτς: «Ξεσκεπάζει» το σκάνδαλο Γουοτεργκέιτ και βγάζει την αλήθεια στο φως

Τζούλια Ρόμπερτς: «Ξεσκεπάζει» το σκάνδαλο Γουοτεργκέιτ και βγάζει την αλήθεια στο φως

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Gaslit», η οποία επικεντρώνεται στο σκάνδαλο που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1970.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς, είναι έτοιμη να μιλήσει, στο νέο τρέιλερ της μίνι σειράς «Gaslit», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο STARZ από τις 24 Απριλίου.

Υποδύεται την Μάρθα Μίτσελ, η οποία αποκάλυψε την εμπλοκή του προέδρου Νίξον στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, θέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα του συζύγου της, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης  Τζον Μίτσελ, τον οποίο υποδύεται ο αγνώριστος Σον Πεν.

Το πολιτικό θρίλερ, το οποίο θα προβληθεί  από τις 24 Απριλίου, επικεντρώνεται στις «άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα» του σκανδάλου που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1970, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Εστιάζει στην απόφαση της Μίτσελ να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το Γουότεργκεϊτ, και να προκαλέσει τη διάλυση τόσο της προεδρίας όσο και της προσωπικής της ζωής.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή του τρέιλερ στην ερώτηση προς την Μίτσελ γιατί «ρισκάρει τη θέση του συζύγου της», με εκείνη απλά να απαντά: «Επειδή είναι η αλήθεια».

«Το  “Gaslit” είναι η ιστορία του Γουότεργκεϊτ, όπως δεν την έχετε ξανακούσει», δήλωσε ο παραγωγός Ρόμπι Πίκερινγκ. «Ανυπομονώ για το κοινό να δει τις εξαιρετικές ερμηνείες αυτού του αξιόλογου καστ με επικεφαλής την Τζούλια Ρόμπερτς, που ζωντανεύουν μέσα από αυτή τη συναρπαστική  ιστορία γάμου, την αγάπη, την προδοσία και, τελικά, την ελπίδα».

Δείτε το τρέιλερ

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024