Εγκαίνια είχε χθες (10/2) η έκθεση φωτογραφίας «Πλην Πυρός» του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με σύσσωμη την οικογένειά του.
Η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μίλησε για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης και την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο.
«Σε προσωπικές μας στιγμές ο Μιχαήλ με έχει φωτογραφίσει και τον παρακαλάω να μην τις βγάλει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι», είπε με χιούμορ και πρόσθεσε:
«Είμαι πάρα πολύ καλά στην Πάρο, έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα, που έχω έρθει εδώ μετά από ενάμιση χρόνο, δεν σου κρύβω ότι είμαι λίγο έξω από τα νερά μου, έχω σοκαριστεί, κόσμος, αυτοκίνητα».
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Το να φύγω ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτή την απόφαση και ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.