Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: To «επεισόδιο» του παρουσιαστή με την Τζεφ Μοντάνα για τα... μάτια της Φαίης Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας: To «επεισόδιο» του παρουσιαστή με την Τζεφ Μοντάνα για τα… μάτια της Φαίης Σκορδά

Ο κακός χαμός ξανά στο «Πρωινό». Τι συνέβη;

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν σήμερα (11/2) η Τζεφ Μοντάνα. Η πολυσχιδής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν από νωρίς.

Η ερώτηση «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη», που έκανε ο παρουσιαστής και η άρνησή της να απαντήσει, πυροδότησαν έναν άβολο διάλογο, ο οποίος κράτησε αρκετά λεπτά.

«Είμαι κατά της βίας, των βιασμών και του Λιγνάδη», ανέφερε αρχικά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη. «Αυτά τα έχω ξαναπεί. Σήμερα είναι η ημέρα δίνεται δικαιοσύνη και το σημαντικό που ήρθα να συζητήσουμε είναι η ανάληψη ευθυνών. Επειδή έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και ο κόσμος δεν την έχει δει, στη Συνατσάκη, στον Τέλογλου. Δεν ήρθα να απολογηθώ για τα τραύματά μου. Τραύματα έχουμε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό», αποκρίθηκε.

Τότε ήταν που ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να νευριάζει

«Αν ήρθες εδώ να μας μιλήσεις για τις άλλες συνεντεύξεις που έχεις κάνει και εδώ να μην θες να μιλήσεις… Επειδή είναι η δίκη του Λιγνάδη και έχεις πει ότι είναι ένας άνθρωπος που σε χειραγωγούσε, αυτό είναι σημαντικό», της είπε.

Εκείνη έγινε έξαλλη και σημείωσε:«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Κούγιας καθόταν εδώ σε αυτή τη θέση και προσέβαλε τη Φαίη και όπως σωστά σου είπε η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ήσουν αμέτοχος. Ο Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μας προσβάλλει».

«Το ξέρω καλύτερα από εσένα αυτό», ανταπάντησε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Τι θες να σε ρωτήσουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τραυματισμένο παιδί. Κλήθηκες όμως σήμερα να δώσεις μία συνέντευξη εσύ. Ποιο είναι το τραύμα που σου δημιούργησε η γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη; Αν δεν θες να απαντήσεις, δεν απαντάς. Από αγάπη σε ρωτάω».

«Επιμένετε να μιλήσω για τα προσωπικά μου τραύματα. Δεν είναι εύκολο στην τηλεόραση. Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω. Δεν είσαι έτοιμος ακόμα», κατέληξε εκείνη.

Δείτε την επεισοδιακή συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024