Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Austral: Αποκάλυψη εκ των έσω

Renault Austral: Αποκάλυψη εκ των έσω

H γαλλική φίρμα προσφέρει μια πρώτη ματιά σε λεπτομέρειες από το εσωτερικό του Austral το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις αρχές Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο SUV της Renault το οποίο θα πάρει στην γκάμα την θέση του Kadjar, υιοθετώντας ωστόσο ένα πολύ πιο προσεγμένο ως προς όλες τις πτυχές του, όπως αποκαλύπτουν οι νέες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική φίρμα από το εσωτερικό του νέου μοντέλου.

Αυτή την φορά δεν πρόκειται για σκίτσα αλλά για μια πραγματική αποτύπωση της διαμόρφωσης του εσωτερικού του γαλλικού μοντέλου η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην υφή του ξύλου στο εσωτερικό των θυρών και μια φαρδιά εισαγωγή αέρα που καταλαμβάνει όλο το πλάτος του ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό. Επίσης εμφανής είναι η παρουσία ατμοσφαιρικού φωτισμού στο ταμπλό αλλά και στις πόρτες.

Η δεύτερη εικόνα αποτυπώνει την κεντρική κονσόλα η οποία φιλοξενεί ένα κυλιόμενο υποβραχιόνιο κάτω από το οποίο παρεπιδημούν μια επιφάνεια επαγωγικής φόρτισης κινητών και ένας αποθηκευτικός χώρος με ποτηροθήκες.

Επίσης βάσει των σκίτσων που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Renault στο πρόσφατο παρελθόν, την εικόνα του εσωτερικού θα συμπληρώσουν η παρουσία ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών ενώ, στο κέντρο του ταμπλό θα πάρει θέση μια κάθετου προσανατολισμού οθόνη αφής 12,0 ιντσών η οποία θα φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment.

To σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Open R θα ενσωματώνει Apple CarPlay και Android Auto καθώς και λειτουργίες της Google όπως χάρτες και δυνατότητα αναζήτησης, στοιχείο που σύμφωνα με τη Renault θα αποτελέσει μια πρωτόγνωρη παράμετρο καινοτομίας στον τομέα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και σε όρους ευρυχωρίας, με το Austral να διαθέτει ένα επίπεδο δάπεδο ενώ τα πίσω καθίσματα θα προσφέρουν εκτός από τη δυνατότητα αναδίπλωσης με το πάτημα ενός κουμπιού στο πορτ μπαγκάζ, και τη δυνατότητα κύλισης.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του το Austral, θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική CMF-CD3 η οποία θα συνδυαστεί με υβριδική και ήπια υβριδική τεχνολογία. Προς το παρόν έχει αποκλειστεί η παρουσία μιας ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

H εξωτερική σχεδίαση του Austral, όπως έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί η Renault με μια σειρά εικόνων από τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου, η αισθητική του θα είναι εμπνευσμένη από το Megane E-Tech.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024