Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Βγήκε αρνητικός στον κοροναϊό - Επιστρέφει στα καθήκοντά του

Ερντογάν: Βγήκε αρνητικός στον κοροναϊό – Επιστρέφει στα καθήκοντά του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του με τον κοροναϊό.

Αρνητικός στον κοροναϊό είναι πλέον ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε ανακοινώσει το περασμένο Σάββατο ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Εμινέ είχαν προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση της Αριάνας Φερεντίνου για την ΕΡΤ, ο προσωπικός γιατρός του Ερντογάν, Σερκάν Τοπάλογλου ανέφερε ότι αύριο ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό του πρόγραμμα.

Ο καθηγητής ανακοίνωσε ότι τα τεστ PCR που έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας τις τελευταίες δύο ημέρες βγήκαν αρνητικά.

Και εξετάσεις αίματος

«Εκτός αυτού, έγιναν δύο εξετάσεις αίματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να μην μας διαφύγει τίποτα. Ευτυχώς, δεν εντοπίσαμε κανένα πρόβλημα ούτε σε αυτές. Στην πραγματικότητα, τα συμπτώματα του Προέδρου μας έχουν εντελώς εξαφανιστεί τις τελευταίες 2-3 ημέρες. Η κυρία Εμινέ έχει πολύ ήπια συμπτώματα.

Η εικόνα που εμφανίζεται είναι εκείνη μιας απλής λοίμωξης του άνω αναπνευστικού. Οι εξετάσεις PCR που κάναμε τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν αρνητικές. Νομίζω ότι ο Πρόεδρος μπορεί επιστρέψει στο πρόγραμμα ρουτίνας του πολύ σύντομα, ακόμη και αύριο», είπε ο καθηγητής Τοπάλογλου. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό για την ανάκαμψη του Τούρκου προέδρου.

«Πιστεύουμε ότι το εμβόλιο είναι σίγουρα πολύ αποτελεσματικό. Από την αρχή της πανδημίας, η στάση του προέδρου μας σχετικά με τα εμβόλια ήταν πολύ σαφής. Όλοι οι εμβολιασμοί, συμπεριλαμβανομένης της αναμνηστικής δόσης είχαν ολοκληρωθεί», είπε ο γιατρός του Ερντογάν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να κάνει αύριο την προσευχή της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη. Τα ταξίδια του θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μεταβαίνοντας στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στις 14 Φεβρουαρίου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024