Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Ποινή φυλάκισης σε 32χρονο και 29χρονο για αποπλάνηση ανήλικης

Λαμία: Ποινή φυλάκισης σε 32χρονο και 29χρονο για αποπλάνηση ανήλικης

Συγκλονιστική στην κατάθεσή της η μητέρα της μαθήτριας, για όσα βίωσε η κόρη της

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, σε έναν 32χρονο και έναν 29χρονο – σήμερα – από το Καρπενήσι για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου μικρότερου των 14 ετών.

Η υπόθεση ερχόταν από το μακρινό 2011 – 2012 με τους δύο νεαρούς – τότε – άνδρες, να παρασύρουν τη μικρή μαθήτρια στο σπίτι τους και να την αναγκάζουν σε ερωτική συνεύρεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με τη μαθήτρια δύο φορές τέλη Ιουνίου και αρχές Αυγούστου του 2011, τη δεύτερη με πρόφαση τα γενέθλιά του. Την είχε οδηγήσει στο σπίτι του όπου και την εξανάγκασε σε ερωτική πράξη.

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας…»

Ο ίδιος, σύμφωνα με το lamiareport.gr υποστήριξε ότι η μαθήτρια ήταν ερωτευμένη μαζί του και ο ίδιος δεν την γνώριζε προσωπικά και ότι όλα ήταν «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση του 32χρονου η πράξη της αποπλάνησης συνέβη τον Ιούλιο του 2012, όταν την οδήγησε στο σπίτι του της έβγαλε τα ρούχα, ενώ φρόντισε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε ότι δε γνώριζε την ηλικία της μικρής και την είχε πάρει με το αυτοκίνητό του για βόλτα, όταν του ζήτησε να πάνε κάπου πιο ήσυχα. Έτσι την πήγε στο σπίτι του, όπου μόνη της γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι.

«Εφιάλτης»

Συγκλονιστική στην κατάθεσή της ήταν η μητέρα της μαθήτριας, για όσα βίωσε η κόρη της. Μια αργοπορία να επιστρέψει στο σπίτι, τους «έβαλε ψύλλους στα αυτιά» και την πίεσαν ώστε να τους περιγράψει τι της είχε συμβεί. Τους είπε ότι την ανάγκασαν να κάνει έρωτα μαζί τους και τότε πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός. «Ακόμα και σήμερα η κόρη μας παρακολουθείτε από ψυχολόγο. Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τους…», είπε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο, ενώ κατάθεσε και ο γιος της.

Στο Δικαστήριο αναγνώσθηκε επίσης η κατάθεση που είχε δώσει η παθούσα.

Σημειώνουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι πρωτόδικα στο ΜΟΔ Άμφισσας είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών, με την έφεσή τους να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024