
Θοδωρής Αθερίδης: «Την καραντίνα την αντιμετώπισα με αντικαταθλιπτικά»
Ο ηθοποιός μιλά για τον κοροναϊό, την κατάθλιψη αλλά και τη για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Για την δύσκολη περίοδο που βίωσε μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.
Στο περιθώριο της κοπής της πίτας της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι στην πρώτη καραντίνα αναγκάστηκε να ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά.
«Βεβαίως έχω περάσει περίοδο κατάθλιψης. Ζορίστηκα όταν ήρθε ο κοροναϊός, δούλευε ο φόβος μέσα μου και έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας. Δεν είχα ποτέ πονοκεφάλους. Το αντιμετώπισα με φάρμακα, αντικαταθλιπτικά. Τώρα είμαι μια χαρά. Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό», είπε αρχικά.
Επίσης, αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: «Με τη δίκη του Λιγνάδη τελειώνουν τα ψέματα. Ξεκινάει η επίσημη διαδικασία και όχι τι λες εσύ και τι λέω εγώ. Νομίζω είναι ο Ναός της αλήθειας και της δικαιοσύνης και ό,τι έκβαση πάρει από εκεί και πέρα».
Δείτε όσα είπε
- Ζευγάρι 22 και 25 ετών στην Ινδονησία τιμωρήθηκε με δημόσιο ραβδισμό για ένα βίντεο με φιλί στο TikTok
- Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αριστοτέλης Χαντζής – Έκκληση για αιμοδοσία
- Τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του νέου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (vid, pics)
- Διάσωση εγκλωβισμένου στη Βενεζουέλα μετά από περισσότερες από 190 ώρες [βίντεο]
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άρτα – Βελτιωμένη η εικόνα στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα
- Ο Ζελένσκι ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας μετά τις σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο



