Επέστρεψε στη δράση ο Κουρμπέλης – Χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο (vid)
Πολύ όμορφη στιγμή στο ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό όταν στο 74ο λεπτό του ματς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες.
Η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αγωνιστική δράση ήταν το γεγονός του αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό αφού η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι.
Ο διεθνής χαφ πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, βάζοντας τέλος σε μία περιπέτεια 14 μηνών (Δεκέμβρης του 2020 η τελευταία του συμμετοχή) όπου ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς.
Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο μάλιστα, ο Κουρμπέλης χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, με τον Διούδη να του φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος, του έδωσε το χέρι και τον συνεχάρη την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο, σε μία αν μη τι άλλο πολύ όμορφη στιγμή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου