Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Γερουλάνος: «Η ΝΔ κάνει τα πάντα για να μαζέψει ψήφους - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ δρόμο για να γίνει προοδευτικό κόμμα»

Παύλος Γερουλάνος: «Η ΝΔ κάνει τα πάντα για να μαζέψει ψήφους – Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ δρόμο για να γίνει προοδευτικό κόμμα»

Το μόνο κόμμα, το οποίο μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση προοδευτική αυτή τη στιγμή, «είναι το Κίνημα Αλλαγής», σημείωσε

«Αυτή είναι η ΝΔ, αυτή ήταν πάντα», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος, παράλληλα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει πάρα πολύ δρόμο να κάνει για να γίνει προοδευτικό κόμμα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FLASH 99,4, ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε και στη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής, για την οποία υποστήριξε: «Έχει υπάρξει ένας ενθουσιασμός, μην ξεχνάτε ότι με τη συμβολή όλων μας ήρθαν 270.000 πολίτες στις κάλπες, δημιουργήθηκε ένα πολύ θετικό κλίμα για το ΚΙΝΑΛ, τεράστιες προσδοκίες. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ότι ελπίζει σε κάτι άλλο που τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να το δώσουν, ότι αρχίζουν και μοιάζουν μεταξύ τους. Το μόνο κόμμα, το οποίο μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση προοδευτική αυτή τη στιγμή, είναι το Κίνημα Αλλαγής».

Ειδικότερα, για την κριτική που δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για «πολιτική ίσων αποστάσεων» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ ακούω τον κύριο Δούκα από τη μια μεριά, ακούω τον κύριο Πολάκη από την άλλη και δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κανέναν ποιον από τους δύο προτιμώ. Θεωρώ και τους δύο, μέλη μιας βαθιάς συντήρησης».

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε και στο πολιτικό ζήτημα των ημερών, την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από την κυβέρνηση και τη διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη ΝΔ, λέγοντας ότι δεν αποτελούν έκπληξη αυτές οι συμπεριφορές.

«Ο κύριος Μητσοτάκης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενσυνείδητα έκρυβε ποιο είναι το πραγματικό του κόμμα», υποστήριξε ο κ. Γερουλάνος και σημείωσε: «Διότι τους ξέρει αυτούς τους ανθρώπους, δεν ξύπνησε, δεν ήρθε από παρθενογένεση ο κ. Μητσοτάκης. Με αυτούς τους ανθρώπους ήταν στη Βουλή. Με αυτούς συναναστρεφόταν ως υπουργός. Και τους επιλέγει να μπουν σε θέσεις καίριες, τους υποστηρίζει να εκλεγούν. Οι αγκαλιές του κ. Γεωργιάδη στον Μπέο τι είναι; Δεν δείχνουν ότι αυτή είναι μία Νέα Δημοκρατία, η οποία θα κάνει οτιδήποτε για να μαζέψει ψήφους στις επόμενες εκλογές; Και λέω οτιδήποτε, διότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος Μπέος. Το γεγονός λοιπόν ότι ο κύριος Γεωργιάδης θα του πλέξει το εγκώμιο, δείχνει ποια είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτοί είναι. Αυτοί ήταν πάντα!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, μίλησε και για τη στάση του ΚΙΝΑΛ σχετικά με το αίτημα για εκλογές, καθώς και για τη «φιλολογία» που υπάρχει γύρω από τις προοδευτικές συνεργασίες από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Τσίπρας τι λέει; Ότι θέλει μία προοδευτική διακυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρα πολύ δρόμο να κάνει, για να γίνει προοδευτικό κόμμα», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Και προσέθεσε: «το κλίμα τώρα είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση που επενδύει έναν πακτωλό χρημάτων σε ένα παραγωγικό μοντέλο το οποίο έχει παρέλθει. Που έχει αποφασίσει ότι θα ενισχύσει κατά κύριο λόγο τους ισχυρούς, αφήνοντας τους μικρομεσαίους σε απόγνωση. Απέναντι σε αυτό το μοντέλο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει μια κουβέντα. Γι’ αυτό σας λέω ότι η πόλωση που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και μέσω του αιτήματος για εκλογές είναι τεχνητή, για να μοιάζει ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όταν στην πραγματικότητα και οι δύο υποστηρίζουν ένα σύστημα το οποίο μπάζει από παντού».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024