Πύργος: Πατέρας τριών παιδιών ο 67χρονος που δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές
Ο 88χρονος πήγε στην επιχείρηση του θύματος, και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος για κάποιες παλιές κτηματικές διαφορές, όταν ξαφνικά, άρπαξε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε.
Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, του 67χρονου, ιδιοκτήτη εργοστασίου Ξυλείας. Ο 67χρονος, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο 88χρονος τον πυροβόλησε εξ επαφής με μονόκαννη καραμπίνα, στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου του πρώτου.
- Διαβάστε επίσης: Πύργος: Πυροβόλησε και σκότωσε επιχειρηματία για κτηματικές διαφορές
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, ο 88χρονος πήγε στην επιχείρηση του θύματος, και άρχισε να του μιλά σε έντονο ύφος για κάποιες παλιές κτηματικές διαφορές, όταν ξαφνικά, άρπαξε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε.
Έντρομος ένας υπάλληλος του 67χρονου, που άκουσε τον εκκωφαντικό ήχο του πυροβολισμού, έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τον εργοδότη του, πεσμένο στο έδαφος, μέσα στα αίματα. Ο ίδιος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, όμως δεν τα κατάφερε.
Ο 88χρονος πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε, ενώ συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, έξω από το σπίτι του.
Ήταν αργά…
Ο 67χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, συνοδευόμενος από τον γιο του, ο οποίος εργαζόταν μαζί του. Όμως ήταν ήδη αργά. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
- Το Ιράν εξαπολύει ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»