Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και Θεοδώρα Τζάκρη

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και Θεοδώρα Τζάκρη

«Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα – του τότε και του τώρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Θέση για την σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας από τα βουλευτικά έδρανα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της τελευταίας για τον αυξημένο αριθμό των θανάτων από Covid-19, πήρε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τρίτη.

Η σύγκριση της Τζάκρη που ξεσήκωσε θύελλες

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατήγγειλε την κυβέρνηση για τους αυξημένους θανάτους από Covid-19, λέγοντας πως θα ξεπεράσουν ακόμα και αυτούς του εμφυλίου πολέμου, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί πλησιάζουμε σε νεκρούς τη Μεγάλη Βρετανία.

Απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πλεύρης αναρωτήθηκε «μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19. Να συγκρίνει νεκρούς εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας» και πρόσθεσε:

«Εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους και εσείς κοιτάτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να κάνετε μικροκομματική πολιτική», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο υπουργός.

Για εμμονή με τον εμφύλιο κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία μιλά για εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ με τον εμφύλιο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει κάθε σοβαρό θέμα μέσα από το πρίσμα του Εμφυλίου έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το επίπεδο της εμμονής. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση της κυρίας Τζάκρη, η οποία μέσα στη Βουλή των Ελλήνων συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας.

Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα – του τότε και του τώρα. Και υπενθυμίζει σε όλους την ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία: εκεί που όλες οι χώρες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για ενότητα, η αξιωματική αντιπολίτευση είδε μία ακόμα ευκαιρία για διχασμό. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα διαρκές «όχι» σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων απέναντι στην πανδημία. Και θα συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο, όσο και αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024